contact Astazi: 24.09.2022 | ORAR: Inot Adulti 09:10-10:10 / Inot Copii 10:20-11:20 / Inot Copii 11:30-12:30 programul inot
TESTIMONIALE
Testimonial - Elena-inot adulti Elena
Sorin Boriceanu este un antrenor de inot excelent. In primele ore am scapat de teama de apa si am invatat respiratia in timpul inotului. M-a sustinut tot timpul sa continui si sunt foarte bucuroasa ca din a 4 a ora am renunatat la pluta si am inceput sa inot singura. Dupa clasele de inot cu Sorin am plecat cu mai multa incredere in mine si cu tehnica pentru cele 4 stiluri clasice de inot: crawl, spate, bras si fluture Inot cu placere si daca vreau sa fac si cate o saritura in apa din cand in cand, stiu cum ar trebui sa procedez. Sorin are foarte multa rabdare la clasele de adulti cu fiecare dintre noi, explica foarte clar cum ar trebui sa ne miscam si sa respiram in apa si e langa noi cand avem nevoie de sprijin. E si serios cand e nevoie dar clasele sunt si vesele.Eu sunt bucuroasa ca am invatat sa inot frumos intr o luna. Alte 3 prietene au fost la cursul de inot adulti cu Sorin si sunt la fel de multumite . Am observat ca are rabdare si ii place sa lucreze si cu cei mici. Il recomand oricand cu incredere pe Sorin pentru lectii de inot.
   
Testimonial - Mariana- inot copii personal trainer, lectii particulare, cursuri inot Mariana
Suntem familia Sava si avem o fetita in varsta de 5 ani si 4 luni. Ca parinti cunoastem faptul ca practicarea sportului intr-un mod regulat, mai ales in cazul copiilor, are efecte benefice asupra intregului organism.Din acest motiv am ales ca fetita noastra sa mearga la inot. Astfel de la varsta de 4 luni si jumatate dupa vaccinare, am inceput "activitatile acvatice destinate bebelusului si copilului mic". Cand Mariana a implinit varsta de 4 ani am decis ca este timpul sa urmeze cursuri de initiere inot in sistem "personal trainer". De cursurile de inot ale domnului profesor Sorin Boriceanu am aflat de pe internet. Cu mult curaj si incredere am inscris-o pe Mariana la "programul de inot cu personal trainer". Intr-un an si trei luni, in urma metodelor si tehnicilor aplicate de domnul profesor Boriceanu, Mariana a dezvoltat atat abilitati motrice precum coordonare, forta, rezistenta dar si abilitati cognitive precum incredere in sine, intelegere, vointa. Vom continua sa colaboram cu domnul profesor Boriceanu pentru ca suntem multumiti de experienta pe care o are in munca cu copiii, stie sa armonizeze joaca cu lectia de inot astfel incat petrecerea timpului in apa nu reprezinta un efort epuizant pentru copil ci dimpotriva energie, placere si nu in ultimul rand sanatate.
   
Testimonial - Lili si Cristina- personal swim trainer, inot adulti, antrenor personal, cursuri inot la domiciliu, Lili si Cristina
Suntem la a 6-a lectie si deja am trecut prin toate stilurile de inot! Eu (Lili) nu puteam nicicum sa stau cu capul sub apa. Acum deja promit! Am stilul Cameliei Potec. Io (Cristina) stateam cu capul sub apa, dar nu expiram deloc. Acum sunt pe urmele lui Michael Phelps. Pe stilul fluture sunt muuuult mai tehnica decat el. O ora de inot de elibereaza de toate problemele zilnice. Este extraordinar de relaxant. Am incercat aproape toate sporturile. Inotul e cel mai fain! Succes la competitii! Sorin, locul I, da?
   
inot adulti, personal trainer, perfectionare inot, triatlon, cursuri inot Laura
Am inceput cursurile de inot cu Sorin la grupa de adulti si le-am continuat, ulterior, in regim personal trainer. Intotdeauna am iubit apa; cu toate astea, cand am inceput cursurile de inot, singurul stil pe care il inotam era bras-ul. 'Inotam' este mult spus, deoarece 'a inota' inseamna mult mai mult decat a te mentine la suprafata si a te deplasa miscand mainile si picioarele in apa. In 2 luni am ajuns de la a ma descurca in apa, la a avea o tehnica, pe care, bineinteles, cu ajutorul lui Sorin, o perfectionez in mod continuu.Am trecut initial prin diferite tipuri de exercitii pentru a ajunge sa stapanesc unul cate unul, diferitele elemente care compun un stil, apoi le-am comasat in procedeu. Am lucrat elemente subacvatice ca delfinul, exercitii de respiratie, exercitii pentru brass, future, spate, exercitii de craul: batai de picioare, inotul fara batai de picioare(doar rotind bratele), inotul pe o parte, am exersat pozitia corecta a capului, a trunchiului, a picioarelor in timpul fazelor de coborare si de urcare si a bratelor in timpul celor doua momente de tractiune si relaxare. Sunt mai mult decat multumita de felul in care am evoluat de cand lucrez cu Sorin si il pot recomanda oricand tuturor celor care sunt la inceput, cat si celor care doresc sa isi perfectioneze tehnica de inot.
   
Home | Curs inot copii | Curs inot adulti | Personal trainer | Galerie foto | Program | Triathlon | Contact

Toate drepturile rezervate Cursinot 2021 ©